Reparatie

Alweer 40 jaar repareren wij vakkundig sieraden, horloges en klokken. Vaak een herinnering aan een prachtig moment, u moet er niet aan denken dat u uw sieraad niet meer kunt dragen! Wij staan elke dag klaar om deze weer om te toveren als nieuw dankzij onze uiterst vakkundige goudsmeden! Mist u een steentje in uw ring of is uw kettinkje gebroken, uw trouwring gekrompen, wij herstellen of vermaken dit en meestal binnen 9 werkdagen, zodat u er weer lang van kunt genieten. Voor speciale ontwerpen, gedenksieraden etc. maken wij vooraf altijd een prijsopgave, een duidelijke tekening! Wist u dat wij gebruik maken van o.a. 3D printing, lasergravering en nog meer innovatieve uitvindingen!

Ook voor uw horloge hebben wij een eigen horlogemaker en een service atelier, welke alle specialisaties beheersen om uw horloge te repareren of te onderhouden als deze niet meer loopt! Wist u dat een horloge om de 6 jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft? We staan er niet bij stil maar deze heeft dan inmiddels ruim 50.000 uur gelopen, geweldig toch?

Mvr. Engelen

Ook uw klok is in zeer goede handen. Onze klokkenmaker belt u persoonlijk op omtrent de kosten om ook deze weer lopend te krijgen. Meestal is het om de 10-15 jaar tijd voor een totale revisie! Is het een klok met gewichten, dan mag u de gewichten thuis laten alvorens u hem naar onze winkel brengt, scheelt weer een aantal kilo’s! Wordt dit moeilijk dan kan onze klokkenmaker tegen een kleine vergoeding bij u aan huis komen!

Wij zien u graag in de winkel waar wij kleine reparaties, zoals een batterij vervangen in uw horloge, vaak binnen een half uur uitvoeren! Nog even belangrijk om te weten, wij voeren alle andere reparaties digitaal in, heeft u een keurig bewijs van afgifte, wel zo veilig!